måndag 11 maj 2009

En skräpig layout

Ett bidrag till cybercropen på Allt om scrap: till skräputmaningen. minst en sak skulle vara skräp, endast spillbitar och helst egengjorda dekos. Jag har använt ett gammalt omslagspapper, nät från en vedsäck, myggnät, håret från en prydnadspåskkärring, remsor av en disktrasa, egengjorda blommor av tyg och spets, samt knappar.

9 kommentarer:

Miss Goldie sa...

WOW, vad du är kreativ! Jag går alltid i lås vid såna där utmaningar, det står helt still och jag kan inte komma på en enda sak att använda :-) LO:n blev jätteläcker!

Linda sa...

Vilken coool layout!

Och så måste jag bara så säga tack för komplimangen, det är så roligt att du gillar halsbandet! Du är välkommen tillbaka när helst du vill :D

Emma sa...

Åh, så snygg!! OCh massor fint har du lagt upp!! Älskar dina Nookbidrag!!

Maja Stokk / eyovine sa...

Super läckert Marie!!! Å noterar i min lilla bok... myggnät, nät från vedpåse... Gillade de "näten" väldas mycket och kommer själv att testa vid tillfälle. Härlig fotoserie också!

Kram kram

MissMian sa...

Det är så härligt att se att du är riktigt på gång igen efter din scrapsvacka som du hade för ett tag sedan!!! Så mycket snyggt du hrgjort!! Älskar den här och "Agnes just nu" är ju bara för underbar!!

cia sa...

Denna var jättehäftig!
Lite "rough" look liksom.
Snyggt.

Örnen sa...

Vilken underbart kreativ LO!! Kul att du är tillbaka i träsktråden :-)
Kram kram.

Alex sa...

oooo va läckert!!! älskar dina blommor! o nätet var hur coolt som helst! en verkligen underbar LO med massa spännande detaljer! gillar massor!

Cattis sa...

ooohh!! den blev ju superläcker!!!

Related Posts with Thumbnails