torsdag 25 december 2008

Julbilder

Julaftonen kom och gick i sedvanlig ordning, mat i överflöd och ett berg av julklappar (fastän vi vartenda år säger att vi inte ska köpa så mycket *suck*). Några bilder från julaftonen:
Agnes i nya klänningen, ren om munnen, håret kammat och med Hello Kitty-spännet fortfarande kvar (det brukar ta ca 5 minuter - sedan är hårspännen och hårsnoddar borta ur mina tösers hår eftersom de anser att det är en engångsartikel *lol*).

Linnéa även hon i nya klänningen, ren om munnen och med håret fortfarande uppsatt i en fläta.

Mina tjejer är inga mesproppar direkt och hade inga problem med att ge den där rödklädda gubben med skägg en kram. Värre var det för minsta lillkusinen Ossian (som är två månader yngre än Agnes). Han höll krampaktigt tag i pappas tröja och vägrade kika upp under hela tiden som tomten var på plats. Lillplutten! Min stora fina kille Oscar, fortfarande lite blek efter att ha varit rejält sjuk med hosta och feber.
Överlag var det en bra jul, och den är ju inte över än. Idag har vi bara struttat runt i mjukisbyxor, läst, myst och barnen har lekt med sakerna de fick igår. God fortsättning på er allihop!

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails