tisdag 3 april 2012

Träning

I en av bloggarna som är med i Använd det du har-utmaningen hittade jag en inspirerande kategori: Kom i form. En soffpotatis (precis som jag...) väg mot ett sundare liv och kunna orka springa en halvtimme i sträck. Jag blev så inspirerad att jag på stående (eller sittande...) fot bestämde mig för att hänga på! Jag hade visserligen redan köpt ett träningskort för ca en månad sedan på Actic och faktiskt hunnit utnyttja det ett flertal gånger , men att  få upp flåset lite och förbättra konditionen lockade också.
Här hittar du träningsprogrammet. Det jag tycker är så bra med det är att det bara rör sig om en kvart per gång (åtminstone nu i början) - det finns liksom inga ursäkter för att man "inte har tid".

Jag började igår och har idag avverkat veckans andra pass, det känns jättebra! Det hade varit kul om någon annan hade blivit inspirerad och ville hänga på också - ju fler som är med desto lättare är det att peppa varandra!

I slutet på veckan kommer jag sammanfatta hur det varit!Men nu är det snart dags att skumma igenom anteckningarna inför morgondagens omtenta en sista gång.
Ha det gott så länge.

1 kommentar:

Therese sa...

SÅ himmla skoj att du blivit inspirerad och hakar på!!! Å tack vare din kommentar tog jag mig ut i kväll på ett pass :-D Dessutom är ju jag med i beas använd det du har, å har inte kommit igång riktig, men i kväll har jag iaf grundmålat mitt projekt, så sannerligen - HEJJA OSS! :-D KRAM!

Related Posts with Thumbnails