söndag 29 januari 2012

Mini art journal vecka 4

Veckans ord är LÄNGTAN. Jag har lekt med lite olika media som gesso,modelling paste och annat.

torsdag 26 januari 2012

Art journal vecka 3

Vecka 3:s art journalord var VINTER passande nog då vi faktiskt har snö här i södra delarna av landet.
Kortet ser helt böjt och snett ut men det beror på modelling pasten som jag försökt modellera som snö.
Nu lite WF innan jag däckar för ikväll.

tisdag 17 januari 2012

söndag 15 januari 2012

Art journal vecka 2

Veckans ord är balans. Åter fotat och publicerat via mobil så inte den bästa kvaliteten. Imorgon får vi förhoppningsvis trådlöst nätverk inkopplat så det kommer underlätta. Det är även skolstart för min del så nu ska jag lägga mig tidigt, godnatt!

lördag 14 januari 2012

Tankar inför 2012

Har ni några tankar inför 2012? Drömmar, mål, löften??
Jag tror jag står inför ett spännande år som kommer innebära massa jobb och pluggande. Det ska bli spännande men samtidigt lite läskigt att börja läsa igen med allt vad det innebär av prestationsångest, stress, höga krav och känslan av att aldrig vara riktigt ledig. Men det ska även bli roligt att förhoppningsvis få nya kunskaper och även kunna utvecklas som människa och i min yrkesroll.
Blandade känslor som sagt inför skolstarten som börjar på måndag!
Scrapmässigt skulle jag vilja utvecklas genom att kanske vara med på fler onlinekurser och framförallt genom att försöka få in scrappingen som ett inslag i min vardag igen. Om jag hinner mellan jobb och plugg. Jag måste ta mig tid tror jag för att orka med allt annat.
Ett annat mål jag har är att jag ska använda mig till största delen av det jag har hemma, både alla scrapsaker och alla andra grejer som jag sparar på. Jag ska försöka bli mer miljövänlig genom att återanvända saker men samtidigt ta på rensarglasögonen och ge bort eller sälja det som jag aldrig kommer använda.
För övrigt ska jag verkligen försöka ta hand om mig själv. Sänka kraven, prioritera bort energitjuvarna och ägna mig åt det jag tycker är roligt till största delen.
En massa svammel såhär på lördagskvällen, hoppas ni har orkat läsa så långt.
Kram alla!

söndag 8 januari 2012

Testar

Ett sent inlägg för att kolla hur Blogger på språng fungerar, har inte testat detta helt korrekt innan. Men nu funkar det nog!
God natt!

Art journal vecka 1

Under förra året hade Skrotboken en Mini Art Journaling-utmaning. Varje vecka publicerades ett ord som man skulle skapa till, jag tänkte göra detta i år istället och publicera ett kort i veckan, förslagsvis på söndagar. För vecka 1 var ordet FOKUS. Ni får ursäkta det erbarmeliga fotot men jag har inte Photoshop installerat på den här datorn så det blir kort med mobilen tills Telia får för sig att installera det trådlösa nätverket hos oss. Sorry.

Gammal inspiration

Jag fick en liten hint om att jag kanske kunde lägga ut ett inspirationsalster till min bloggpartyutmaning som kanske är lite svår? Iaf: här är ett gammalt alster som jag gjorde till en utmaning hos Magdas scrapbooking. Utmaningen gick även där ut på att inspireras av en sång, valfritt vilken. Jag valde då "Ambitions" med Donkey Boy och gjorde denna layout. Hoppas det kan inspirera någon.
Det är helt valfritt vad man väljer att inspireras av: det kan vara titeln, ett ord, en textrad, färgerna, temat, något de gör i videon, ett klädesplagg, ett mönster mm mm. Hoppas att det hjälper lite!

söndag 1 januari 2012

Bloggparty: inspireras av musikvideo

Äntligen var det dags för bloggparty igen!
Min utmaning den här gången består i att inspireras av någon av följande musikvideos.Ett bidrag per person gäller. Det är helt valfritt på vilket sätt ni inspireras men ni ska kunna motivera vad ni inspireras av när ni lämnar ert bidrag. Layouter, kort, alter, digiscrap - allt är tillåtet! Ni deltar genom att lägga upp ert bidrag i er blogg och sedan lämna en direktlänk till ert alster i en  kommentar till det här inlägget. Har ni ingen blogg går det bra att maila bidraget till mariestenander(snabel-a)gmail.com (Ta bort parantesen runt snabel-a:t).Senaste tävlingsdatum är 31 januari kl 23.59.  Vinnaren kommer att utses av mig och familjen, och det är ett hemligt scrappaket som är vinsten.Lycka till!
(Under alla musikvideosarna finns det länkar till de övriga deltagarna i bloggpartyt, så glöm inte att kika in där!)



Vi är med i bloggpartyt:
Lilla07an: http://lilla07an.blogspot.com 
Ztina: http://ztinaspysselvra.wordpress.com 
Maja: http://stokk-eyovine.blogspot.com/ 
Cattis: http://kathis.blogg.se/ 
bitte71: http://bitte71.blogspot.com/ 
puman78: http://pumanscrappar.blogspot.com/ 
hegu: http://helenskreativarum.blogspot.com/ 
elsamaja: http://elsamajarun.blogg.se/ 
mahlin78: http://mahlin78.blogspot.com/ 
djsmurf: http://mittikaoset.blogspot.com/ 
maline-73: http://me-carddesign.blogspot.com/ 
Carola: http://scrapgatan16.blogspot.com/ 
uzaan: http://uzaans.blogspot.com/ 
malwa: http://scrapsofmalwa.blogspot.com/ 
ulja: http://ullespyssel.blogspot.com/ 
carrie75: http://scrappingnoob.blogspot.com/ 
moma: http://monma.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails