torsdag 25 juni 2009

Liften den här veckan

I går var det onsdag och det innebär ju en ny utmaning på Liftvarning. Vi fortsätter att lifta designteamet och den här veckan var det min tur att bli liftad. Och det är den här layouten ni ska lifta. Jag vill se MASSOR av tolkningar!!

Nu har tjejerna tjatat sedan en timme tillbaka att de vill gå ut och bada i poolen, men jag har tyckt det var lite tidigt klockan 8 - det kan ju finnas grannar som inte går upp klockan 6 som vi andra dödliga *fniss*. Men nu är de helt galna av otålighet så jag får ge mig ut tror jag *går och checkar att de inte har fått tag i ett helt sockerpaket och smällt i sig*.

onsdag 24 juni 2009

Varmt

Tack för era grattis! Det var väl en ok dag igår: Oscar ordnade sen frukost till sin mamma (färsk ananas, flingor, apelsinjuice och kaffe) - gulleplutt! I går kväll lagade vi en av mina absoluta favoriträtter: mangokycklinggryta, marängsviss till efterrätt och lantchips med vitlök/pepparsmak (*dräglar*) till filmen vi såg: "En shopoholics bekännelser". Mycket rolig för övrigt! Kolla trailern här:



För övrigt ser det ut att bli en väldigt fin dag igen med varmt och soligt väder. Jag ska ge mig ut nu och måla huset. Ja, inte HELA huset, men vi ska bättra på en sida i taget eftersom det är fem år sedan huset målades (då det var nybyggt). I eftermiddag blir det förmodligen stranden eller Simstadion - vi får väl se! Ja, jag åker ju inte dit för MIN skull jag åker dit, men barnen gillar ju att bada. Alla som följer min blogg vet väl vad jag tycker om att sola, annars: läs det här inlägget.

tisdag 23 juni 2009

Någon fyller år idag...

....vem kan det va´? Jo, Marie fyller år idag, hipp hipp hipp hurra! Eller inte - jag tycker nog inte att det är så mycket att fira längre.
Jag har iaf fått en spikmatta av Ola, för det ville jag ha. Så får vi väl se om mina små troll hittar på nåt till sin gamla mamma.
Här är det fint väder idag, tom strandväder så jag kanske skulle ta med monstren till stranden *funderar på om jag orkar*.
Jag återkommer med mer rapport senare, kramen!

måndag 22 juni 2009

Semester!

Nu har jag semester!!! *dansar runt* Nästan 6 veckors ledighet - underbart! Hoppas ni haft en härlig midsommar, det hade vi. Nu hoppas jag verkligen få lite tid för att scrappa.
Jag har inte så mycket nytt att visa, har gjort lite till tidningen men det är ju inget jag kan visa än.
På återskrivande!

torsdag 18 juni 2009

Liften vecka 25

Jag har iaf fått ordning på en enklare variant av Photoshop och ett sätt att ladda ur korten ur kameran, så jag hann med att ladda upp den här veckans tolkning av liften på Liftvarning. De följande veckorna liftar vi varandra i designteamet och det här är en tolkning av en layout som AnnaK har gjort. Vi vill se massor av tolkningar och vi vill gärna att ni skickar in era egna layouter som vi kan lifta såsmåningom!!

tisdag 16 juni 2009

GAAAAAH igen!

Jag tar tillbaka det jag sade i förra inlägget. Nu har även datorn på Oscars rum kraschat, som tur är kunde Ola återställa en del. Men jag saknar Photoshop, att kunna ladda ur kort ur kameran och mina massa favoritlänkar - ALLT puts väck!!
Hur stor är sannolikheten att två datorer kraschar på två dygn??!

söndag 14 juni 2009

GAAAAAHHHH!

Vår dator är sönder!! Och det är alltså den nya datorn som vi köpte strax innan jul - *svär och muttrar*. Less less less blir jag, det är ju den datorn vi har de nyaste fotona på, den datorn jag skriver ut kort ifrån osv. BLÄ! Tur att vi har vår "gamla" dator kvar, fast inne på Oscars rum står den ju förstås. Ja ja, vad är väl en bal på slottet? Ingen idé att ödsla energi på sånt man inte kan göra nåt åt ändå, det finns ju värre saker.

Jag tycker ni ska kika in i Allt om Scraptidningens senaste söndagsbilaga, idag har vi intervjuat några duktiga scraptjejer och det finns mycket kul att läsa!

Annars känns det som om jag har tagit en liten liten scrappaus, har fortfarande sviter efter Scrap offen på The Nook *fniss*. Men jag håller på med lite ändå, så jag ska förhoppningsvis kunna visa upp lite snart.

onsdag 10 juni 2009

Årets nykomling

Liften den här veckan på Liftvarning: jag fastnade för titeln och en del av färgerna. Nu vill vi se massor med tolkningar så spring in i bloggen och lifta på!!

tisdag 9 juni 2009

Sommarparty

Jag är en del på ett mycket trevligt forum som heter Cocoa Daisy, på söndag är det "sommarparty" där, med utmaningar, utlottningar och annat skoj. Läs mer här!

måndag 8 juni 2009

Vad som spelas...

...på repeat i mitt Spotify just nu är den här:

Den är SÅ vacker! Och så den här gillar jag med *schlagernörd, jag?????*:


Det är allt jag tänker erbjuda i det här inlägget, för nu ska jag lägga mig faktiskt. Jag känner mig helt slut, tror jag har gått in i "scrapvägg" efter Scrap offen på the Nook. Jag gick inte vidare till de tio finalisterna, men jag är inte speciellt ledsen över det: konkurrensen var stenhård och jag tycker nästan det är lite lite skönt att inte behöva vara vaken i stort sett dygnet runt för att inte riskera att missa några poäng *fniss*. Jag får heja på Alex istället! *viftar med pompombollar och skanderar hejaramsor*

torsdag 4 juni 2009

Jag kom på...

...att jag inte uppdaterat bloggen på nästan en vecka. *been a bad bad blogger*. Såhär kommer lite till .....*tada* The Nook igen (den såg ni inte komma eller hur?!!)
Tre kort till en kortutmaning, där man skulle ha med något mat/köksrelaterat samt chipboard i någon form. De här korten är jag väl inte så där nöjd över så jag hoppar och skuttar, men de var verkligen snabbscrappade. Till ytterligare en kortutmaning där man först skulle tillverka ett kort och sedan två till av spillbitarna. Lite hastverk detta också och fotat klockan 7 på morgonen innan jag skulle åka till jobbet *fniss*.
Till en utmaning där man skulle inspireras av något i ens omgivning: i det här fallet Linnéas klänning. Endast använda sig av cardstock, mönstrat papper och stickers - INGET annat. Utmaningen hette nåt i stil med: "scrappa som man gjorde 1999, då det inte fanns så mycket annat än detta att scrappa med". 1999 var jag gravid med Oscar, och jag passade på att göra en Lo om hans ultraljudsbilder. Till en utmaning där man skulle använda sig av ej "kantiga" foton utan de skulle vara klippta/skurna i nån form. En utmaning där man endast fick använda journalingspots som mönstrat papper.
Nu börjar jag tröttna lite, för det är så mycket utmaningar - men deadline är imorgon kväll för omgång två så jag kämpar på - har lite kvar att göra på min veckoutmaning så jag borde egentligen inte sitta här utan SCRAPPA! Sedan jobbar jag hela långa helgen, så jag hoppas det inte dyker upp för många utmaningar imorgon!
Tjing på ett tag!
Related Posts with Thumbnails