tisdag 24 februari 2009

Nya DT-medlemmar sökes

Allt om Scraptidningen vill bli större: kolla här! Vill inte just DU bli medlem här?! Kom igen och sök!

måndag 23 februari 2009

Dagens foto 090223

Dagens foto 23/2: Linnéa surar för att jag inte bär henne resten av vägen hem. Hon har precis innan envisats med att inte vilja sitta i vagnen för att hon vill gå. Inte lätt att vara en 3-årig trotsig fröken till lags alla gånger. En helt vanlig dag...

Nu har Femkampen dragit igång!

Kika in i bloggen hos Hildas Rum och läs mer om första deltävlingen! Hoppas ni hänger på!!!

Jippie!

Jag kom tvåa i första delen av Poängjakten hos Tant Scrappa! Man skulle köpa ett kit och använda så mycket som möjligt därifrån, det här var mitt bidrag (lyckades få med av alla sakerna i kitet tror jag):

Dagens foto 090222

Dagens foto 22/2: Tjejerna kollar på Karlsson på taket. Nån som vet om han som spelar Karlsson är ett barn eller en mycket liten vuxen? *ryser* Favoriten just nu iaf är han...

söndag 22 februari 2009

Londonbilder

Lite bilder från Londontrippen:
Oscar vid Piccadilly Circus
apollo10, som man åkte runt månen med för första gången. jag får cellskräck bara jag tittar på den, tänk då att sitta inne i den! Finns på Science Museum.

På flygplanet.
Framför Buckingham Palace. Wow, en tvättäkta mumie!!! På British museum. Uppe i London Eye, det höga Pariserhjulet som invigdes vid millenniumskiftet. Oscar uppskattade INTE denna turen, det syns väl på hans skeptiska uttryck? Han tyckte det var läskigt så högt upp.

Ola i London Eye, ungefär det enda kortet han har på sig själv från londonresan!

Dagens foto 090221

Somnade tidigt i går kväll så jag glömde ladda upp dagens foto då!

Dagens foto 21/2: en hel del fotoredigerande av alla bilder som togs i London...

fredag 20 februari 2009

Väntar....

....på att killarna ska komma hem snart - de körde från flygplatsen för en och en halv timme sedan. *humdehum*
Kan jag tipsa om nåt under tiden kanske? Jo, på Allt om scraptidningen pågår just nu en kommentartävling fram till den 20/3 - kika in där och ha chans på ett fint paket från Scrapgalen! Och så ser jag fram emot Femkampen hos Hildas Rum - hoppas många vill vara med! Och så bloggpartyt förstås - ni glömmer väl inte bort min utmaning?
Blev mycket tävlingar där på en gång, men det är ju så skoj!
*humdehum* Om jag skulle ringa kanske och kolla? Så de inte kör av vägen menar jag... *trummar med fingrarna* Får återkomma...Ha en fortsatt bra fredagskväll, mina vänner!

Dagens foto 090220

Dagens foto 20/2: När det för en gångs skull kommer lite snö härnere så gäller det att passa på att vara ute och åka pulka. Minsta fröken funderar över det vita kalla.

torsdag 19 februari 2009

Dagens foto 090219

Idag har jag och tjejerna haft en hemmadag med mys, bus och så tände vi fyr i braskaminen. Imorgon kommer favoritkillarna hem från London *YAY*
Dagens foto 090219: det brinner så fint i vår braskamin. Mysfaktor 10 av 10!

Femkampen!

På måndag 23/2 drar vi igång FEMKAMPEN här hos Hildas Rum: en tävling som sträcker sig över fem veckor. 3 stycken vinnare får varsin gästDT-plats i april, maj resp juni.
Tävlingen består av fem deltävlingar där det gäller att vara allsidig, kreativ och därmed samla ihop så många poäng som möjligt. Man behöver inte vara med alla veckorna, men det är självklart en fördel då man får poäng för varje delmoment. Varje vecka utses en veckovinnare som får ett litet hemligt pyssligt paket och extrapoäng. Under veckorna kommer det även finnas möjlighet att samla ihop ytterligare extrapoäng genom små bonustävlingar och utmaningar som dyker upp när man minst anar det!
För att göra det lite mer spännande och krävande så har vi delat in veckorna enligt följande:
Vecka 1: skapa en layout
Vecka 2: skapa ett kort
Vecka 3: alter
Vecka 4: minialbum
Vecka 5: överraskning!
Så i den här tävlingen är det en fördel om man är så allsidig som möjligt, men kom ihåg att ni behöver inte vara med alla veckor för att ha chans på gästDT-platserna. Man kan som sagt samla ihop en hel del poäng ändå under veckorna.
Kika in i butikens blogg på måndag för mer information!
Lycka till!

onsdag 18 februari 2009

Ni missar väl inte....

.....bloggpartyt? Än finns det tid att hoppa på min och de andras utmaningar! Klicka här för att komma till rätt inlägg!

Dagens foto 090218

Dagens foto 18/2: vi besöker Stadsbondgården, men det var rätt kallt och inte så många djur ute.

tisdag 17 februari 2009

Ladda för Femkampen!

Nu får ni snart hålla utkik här i bloggen för mer info om en (som vi tror iaf) jätterolig tävling som snart startar upp hos Hildas Rum! Femkampen är det officiella namnet och den ska pågå i fem veckor. Och det ryktas om att priserna är VÄLDIGT fina..... *håll korpgluggarna öppna*

Dagens foto 090217

Dagens foto 17/2. Minsta fröken hönapöna hjälper mamma att dammsuga. Mammas lilla hjälpreda!

måndag 16 februari 2009

Gräsänka och dagens foto

Idag åkte sambon och Oscar till London - avundsjuk? Jag??? Näääääädå *korsar fingrarna och ljuger mig blå*

Dagens foto har ju fallerat ett litet tag nu, har fotat men orkar inte lägga upp alla de korten i bloggen. Så jag tar nya tag och tänker inte ha dåligt samvete för det inte - utan fortsätter som inget hade hänt. Fast nu kallar jag det "Dagens foto" istället för jag kan inte hålla ordning på dagens nummer. Idag får det bli från London, fick det här MMS:et från sambon. Han frågade Oscar var han ville äta någonstans och då svarar Oscar "amerikanskt" . Och en ganska amerikansk sak är väl KFC - Kentucky Fried Chicken - så det fick det bli. Kortet är taget med mobiltelefon så det är ingen vidare kvalitet, men ändå:

Dagens foto 16/2: gulleplutten äter majskolv på KFC.

Alster till tidningen

Kom på att jag gjort lite till Allt om Scraptidningen som jag inte visat här tidigare - men nu har det gått rätt lång tid så nu är det ok att jag lägger upp det här. Först ett clearalbum till decembernumret, om lite nyårslöften eller tankar inför 2009: Och så ett kort och en LO där jag använde mig av hemmagjorda journalingspots, gjorde en liten tutorial också om detta.

Och på tal om tidningen, ni har väl inte missat att det finns ett nytt nummer ute nu - denna gång endast i bloggform! Kika in här!

söndag 15 februari 2009

Fler DT-alster

Lite fler alster från DT-paketet jag fick från Hildas Rum. Materiallista finns i bloggen! Mina sötloppor på de första dagisfotona - visst blev korten bra? *hjärta*
När man se Linnéa på det här fotot så kan man ju verkligen tro att hon är en riktig ängel *fniss*

Och så pimpade jag till min trista almanacka som det står Landstinget Halland på. Ge oss bättre lön istället, Landstingeet - almanackan kan jag stå över varje år om det skulle vara så! *demonstrerar*

onsdag 11 februari 2009

20 % rabatt hos Hildas rum

Nu har Angelika på Hildas rum lagt upp ett pangerbjudande iom att det är Alla Hjärtans dag på lördag: 20 % rabatt på allt i butiken utom QK Squeeze och redan nedsatta varor! Erbjudandet gäller fr o m nu t o m lördag 14/2 kl 23.59. Så skynda skynda att fynda - kika in i butiken vetja!!

onsdag 4 februari 2009

Foton kommer...

...så småningom, ska försöka ta tag i att ladda ur "365-fotoprojektet"-fotona (puh, vilket långt ord!!!) imorgon - just nu blir det inte. Synd att jag halkat efter, för det blir genast lite krångligare att helt plötsligt ladda upp ett tiotal kort. Men jag vill verkligen fortsätta med den utmaningen - det kommer vara jättekul i slutet på året att ha det dokumenterat!

Hoppas ni är många som vill hänga på min utmaning i bloggpartyt, ett bidrag än så länge! *pekar mot föregående inlägg*

Nu ska jag gå och lägga mig, egentligen borde jag sova men jag är TVUNGEN att läsa lite till om Lisbeth Salander - jag är rätt sent ute med att läsa Milleniumtrilogin som "alla" har läst redan . Nu håller jag på med andra boken, "Flickan som lekte med elden" och den är så spännande så jag kan liksom inte sluta att läsa när jag väl sätter igång. Jag ser verkligen fram mot filmatiseringarna, första filmen har väl premiär när som helst!! Har ni inte läst böckerna än så finns de bl a här: Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden, Luftslottet som sprängdes. Billigt och fraktfritt! *gillar*
Related Posts with Thumbnails