torsdag 28 augusti 2008

Två nya stämpelkollektioner

Åh, jag är SÅ glad över att få presentera de nya egendesignade stämplarna som Hildas Rum släpper på lördag!!! Kollektionerna heter Änglabarn och Trollwing!
Och nu har jag den stora äran att få ge er ett litet smakprov på hur de ser ut, det är Lotta/FruH som har gjort dessa jättefina kort:

Det är Angelikas systerdotter(tror jag det är? Rätta mig om jag har fel)Mariella som har ritat motiven, visst är de helt underbart söta?!!! De kommer släppas på lördag som sagt och finnas i butiken därefter!



tisdag 26 augusti 2008

Jag lever...

....tror jag iaf. *känner efter* Jo, det gör jag *fniss* . Det har varit mycket nya intryck de här två dagarna, ett helt annat sätt att jobba och andra rutiner. MEN väldigt givande, lärorikt och spännande också kommer det bli känner jag. Jag hade inte stängt av min jobbmail så jag hade mail från 2005 i min inbox *host*. Vågade inte räkna efter hur många det var, men ett antal om jag säger så.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är helt slut. Återkommer imorgon med en spännande nyhet (om jag får för Angelika på Hildas rum *fniss*). Så kika in då *ser hemlig ut*

måndag 25 augusti 2008

Hildas rum flyttar!

Japp, precis så är det: nu får Angelikas lilla dotter Hilda tillbaka det som en gång var tänkt att bli hennes rum. Istället öppnade mamma scrapbutik där *fniss*. Men butiken fortsätter naturligtvis att heta just Hildas rum fastän den flyttar in till centrala Huskvarna, läs mer på butikens hemsida!
På lördag den 30/8 så firas flytten med massa erbjudanden, fika, demos och kanske en och annan jätterolig nyhet också (vad vet jag *harkel och host*). SÅ har ni möjlighet så tycker jag att ni ska kika förbi där, nya adressen är: Vättergatan 3.

söndag 24 augusti 2008

Fler bidrag till Stellas

Två bidrag till till kittävlingen på Stellas, först ett kort där jag använt mig av American Craftskitet.

Sedan en valfri LO av samma kit.
Några närbilder:
Nu måste jag lägga mig och sova för imorgon blir jag en hardworking mom - första dagen på jobbet! *GAAAAAH*

fredag 22 augusti 2008

torsdag 21 augusti 2008

Roliga saker som hänt

Skojiga saker som hänt senaste veckan:
* jag har fått hem mina fina Whiff of joystämplar.
* det går bra för tjejerna att skolas in på dagis. Mindre roligt är dock att endast efter 1 ½ veckas inskolning så fick Agnes 39 graders feber igår. *depp*
* jag har fått mina månadspaket från Studio Calico och Sweet Spuds . Jag lade dessutom till det här add onkitet på Studio Calico.
* jag har köpt en ny fotoskrivare eftersom den gamla inte ville mata ut några papper längre - "förslitningsskada" kom de fram till att det var så då gällde inte garantin *morrar*. Iaf: det blev en nyare version av den vi hade innan: nämligen den här.
* jag har fått en fin award till, av söta anneh - TACK snälla!! *dansar glädjedans*

Jag kan omöjligt dela ut den här vidare, eftersom det finns SÅ många bloggar jag besöker och som inspirerar något enormt! Så den blir till alla som kikar in här istället - håll till godo!

tisdag 19 augusti 2008

3 bidrag till Stellas kittävling

Nu har jag laddat upp tre bidrag hos Stellas i deras kittävling Fyrklövern. Första är till den valfria tävlingen, papper från Sassafras Lass. Ur kitet har jag använt knappar, blommor samt gemet. Till materialutmaning: man fick inte använda färdiga blommor, band eller chalk. Man var tvungen att ha med någon form av journaling, någon rund form samt minst en egengjord dekoration. Jag har klippt ut blommor ur ett papper och fäst med 3D-kuddar samt gjort ett litet hjärta av pärlor. Ur kitet har jag använt knappar samt fotooverlay.Kort med Sarah Kaymotiv *kär*, ur kitet har jag använt knappar och blommor.

En ängel?


Ett bidrag till sommartävlingen på Allt om Scrap:

söndag 17 augusti 2008

Mycket som händer nu

Ja, nu är det mycket som händer i vår familj. Imorgon börjar Oscar skolan igen: 2:a klass *chockad över hur fort tiden går* Agnes och Linnéa håller på att skolas in på dagis och själv börjar jag jobba igen om en vecka. *smakar på ordet* Fatta - jobba!!!!! Jag som har varit hemma i nästan tre år och fött barn!!! Och som inte det vore nog, min tjänst har flyttats över till något som kallas Mobila Onkologiska Teamet, det kan man läsa mer om här
Det är alltså meningen att jag ska åka hem till svårt sjuka cancerpatienter för att de ska kunna vårdas i hemmet och vara hemma så länge det bara går. Att min tjänst flyttats över är något jag själv valt då alla blev tillfrågade hur de ville göra i samband med att man drog ner antalet vårdplatser på avdelningen.
Så just nu har jag tankarna på lite annat, även om jag gärna vill scrappa också *suckar* Men det ska bli väldigt roligt och intressant, även om jag är jättenervös för hur det ska gå.

onsdag 13 augusti 2008

WDY vecka 31 och 32

Mina bidrag vecka 31 och 32 till We Dare You-tävlingen hos Jommas lilla krypin.

Vecka 31 var ämnet "Svårt" - om svårigheter och jobbiga saker man gått igenom. Jag har valt att dölja journalingen bakom kortet för det är rätt personligt.

Vecka 32 var ämnet att scrappa om sådana saker som får oss att må bra fastän vi vet att inte borde ägna oss åt det, vad som får en att bli lite skuldmedveten. Och jag valde att göra en sida om shopping - något jag gör alldeles för mycket fastän jag inte borde *rodnar*

Den här veckan ska vi scrappa om skor, men den återkommer jag till för den är inte färdig än...

Och jag orkar inte scrappa något mer just nu, för jag har suttit i över en timme och försökt piffa till min blogg lite med bakgrund, klocka och besöksräknare. Jippie vad Blogspot är enkelt (hittills i alla fall!)!!!!!!

Men nu är det snart dags att gå och sussa kudde bredvid min lilla sovande ängel till minsting *älskar*. Natti natt!


tisdag 12 augusti 2008

Ombyte förnöjer

Detta är första inlägget på nya bloggen, jag tröttnade på min gamla blogg och de säger att ombyte förnöjer. Och det var ju hela 5 månader sedan jag bytte blogg senast så det var ju dags nu *lol*

Ska försöka att flytta över inläggen från gamla bloggen hit så inte allt försvinner. Tills vidare kommer jag ha gamla bloggen öppen:
http://mariesscrappelliscrapblogg.blogg.se/
Related Posts with Thumbnails